Од 1. јула ове године у згради Вукове задужбине свој идеалан простор за рад пронашла је Мокрогорска школа менаџмента.

Мокрогорска школа менаџмента изражава велико задовољство поводом Уговора о пословно техничкој сарадњи који је потписала са Вуковом задужбином, а новонастала сарадња само је још један пример да се традиционалне вредности и културна баштина изузетно поштују и негују у Мокрогорској школи.

Мокрогорска школа менаџмента се бави професионалним усавршавањем менаџера, са циљем да креира вредно и јединствено искуство за своје полазнике, а својим партнерима обезбеди стабилан развој кроз развој њихових запослених. Школа се непрестано развија и расте заједно са својим корисницима, прихватајући нове трендове али пре свега остаје верна традиционалним вредностима.

Просторије Школе у Београду су намењене и прилагођене потребама запослених у школи, предавачима, као и потребама пословних партнера и наших студената. МШМ београдски кампус садржи учионицу са смештајним капацитетом од 30 места и пријатним амбијентом, прилагођену за интерне компанијске обуке и њихове запослене, неколико галерија и отворен простор за рад где се креирају идеје и програми за привредну заједницу.

Свим пријатељима и гостима Мокрогорска школа менаџмента срдачно жели добродошлицу!

Мокрогорска школа менаџмента у згради Вукове задужбине