Проф. др Бошко Сувајџић, досадашњи председник Управног одбора, изабран је за председника Скупштине Вукове задужбине.

Проф. др Бошко Сувајџић је 10. новембра 2010. године изабран у Управни одбор Вукове задужбине и у Одбор за доделу награде у науци. За председника Управног одбора изабран је 31. октобра 2013. године.

Бошко Сувајџић

Проф. др Зона Мркаљ, професор Филолошки факултет Универзитета у Београду и члан Управног одбора Вукове задужбине, изабрана је за потпредседника Скупштине Вукове задужбине.

Зона Мркаљ

Др Бранко Златковић, досадашњи заменик председника Управног одбора, изабран је за председника Управног одбора Вукове задужбине.

Др Бранко Златковић је 10. новембра 2014. године изабран у Управни одбор и у Одбор за доделу награде за уметност. За заменика председника Управног одбора изабран је 9. новембра 2018. године.

Др Бранко Златковић је обављао и функцију главног и одговорног уредника листа „Задужбина“ од 22. фебруара 2008. до 27. октобра 2011. године.

Бранко Златковић

Мр Младен Весковић, самостални саветник у Мининистарству за културу и информисање Републике Србије, дугогодишњи сарадник и пријатељ Вукове задужбине, изабран је за члана Управног одбора Вукове задужбине и члана Одбора за доделу награда у науци.

Мр Младен Весковић је на Изборној скупштини Вукове задужбине, одржане 4. новембра 2011. године, добио Захвалницу и сребрњак са Вуковим ликом за допринос остваривању програма Вукове задужбине.

Младен Весковић

Славко Вејиновић именован је, по други пут, за управника Вукове задужбине 1. новембра 2018. године. Први пут именован је за управника Вукове задужбине 1. марта 2012. године. Био је саветник Вукове задужбине за програмске активности, а сада обавља и функцију Главног и одговорног уредника листа Задужбина.

Проф. др Бошко Сувајџић, др Бранко Златковић и мр Младен Весковић изабрани су у Издавачки одбор Едиције Матице српске и Вукове задужбине – „Студије о Србима“.